Drukwerk offerte

Betaalbaar drukwerk door het aanbieden van ontwerp én drukwerk

drukwerk offerte

Drukwerk offerte van isGraphix

Eén adres voor het ontwerp en drukwerk van uw visuele communicatie. Doordat we ontwerp en drukwerk aanbieden, bespaart u op de kosten.

Wij ontwerpen al uw drukwerk, denk bijvoorbeeld aan visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, flyers, brochures, notitieblokken, reclamefolders, uitnodigingen.

Laat een drukwerk-offerte op maat maken voor uw volgende reclamecampagne/ promoties of laat ons het ontwerp en drukwerk verzorgen van uw volledige huisstijl.

Neem contact op voor een vrijblijvende drukwerk offerte. U ontvangt binnen 24h een drukwerk offerte op maat.

Drukwerk offerte op maat

Digitaal drukken is zeer geschikt voor kleine oplages of gepersonaliseerd drukwerk. Er kan gebruik gemaakt worden van verschillende soorten papier in verschillende diktes. Ook groot formaat prints/ posters horen tot de mogelijkheden.

Bij grotere oplages of als u gebruik wenst te maken van een pantone kleur of speciale afwerking zoals bijvoorbeeld spot lak (plaatselijk glans over het drukwerk), maken we gebruik van offset drukwerk.

Om uw ontwerp te kunnen drukken zijn er prepress opmaakwerkzaamheden nodig. Om geen teleurstellend resultaat te krijgen is goede prepress dus noodzakelijk. isGraphix heeft alle kennis in huis om u drukwerk van hoge kwaliteit te leveren.

Onze troeven

Concurrerende drukwerk prijzen.
Ontwerp én drukwerk op één adres.
Starterspakketten voor startende ondernemers.
Van visitekaartjes tot drukwerk van complete huisstijl.
Vrijblijvende drukwerk offerte.