Belettering

Belettering en bestickering

Bij isGraphix kunt u terecht voor alle vormen van belettering en bestickering. Dankzij onze hoogwaardige folies maken we van uw voertuig, gevel of winkel een prachtige (mobiele) advertentie die de aandacht van elke voorbijganger weet te trekken.

Voor het beletteren van voertuigen beschikken we over een database met daarin alle auto’s, bestelwagens, vrachtwagens en bussen zodat u het ontwerp op uw eigen voertuig al kunt zien voordat we zijn overgegaan tot realisatie.

Belettering en bestickering kan ook gebruikt worden voor bewegwijzering en signalisatie binnen uw bedrijf of winkelpand. Daarnaast kunnen muurstickers gebruikt worden als decoratie en aankleding van uw bedrijf.

isGraphix is gespecialiseerd in het beletteren en bestickeren van alle soorten voertuigen of winkelpanden. Neem voor uw belettering contact met ons op. Dan maken we een offerte op maat.

Belettering met raamfolies en zandstraalfolies

Wij bieden een ruim assortiment in raamfolies voor zowel woningen als bedrijfsgebouwen. Welk resultaat u ook wilt bereiken, we hebben ongetwijfeld de geschikte oplossing.

Zandstraalfolies maken glazen binnen- en buitenwanden ondoorzichtig, zoals gezandstraald glas. Onbeperkte creativiteit dus om uw of onze allergekste ideeën tot leven te brengen. Alle zandstraalfolies die wij gebruiken worden gegarandeerd voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Belettering op reclameborden

Als u een reclamebord plaatst, dient dat twee doelen: u wilt opvallen, en u wilt uw boodschap duidelijk en aantrekkelijk onder de aandacht brengen. Daarom is het belangrijk dat zowel het ontwerp als de uitvoering van uw reclamebord uw boodschap ondersteunen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een in het oog springend reclamebord met een professionele uitstraling. U kunt een beroep op ons doen voor reclamebord-belettering in alle kleuren, vormen en materialen en in elke afmeting en welke oplage dan ook.