Webdesign

Webdesign en webdevelopment

Webdesign is één van onze kerndiensten, we hebben een passie voor alles wat met het web te maken heeft….en dat ziet u terug in onze website-ontwerpen. Wij ontwerpen betaalbare professionele websites die eenvoudig zijn in gebruik en een goede indruk achterlaten bij uw klanten.

Elke website wordt tot op de pixel perfect ontworpen en opgeleverd in lijn met uw huisstijl en persoonlijke wensen. Wij geven uw project net dat beetje meer, we gaan op zoek naar de meerwaardes.

We bieden transparante webdesign-prijzen. Of het nu gaat om een eenvoudige website, een uitgebreide website met Content Management Systeem of complete webshop. U weet op voorhand waar u aan toe bent, geen onverwachte extra kosten.

Responsive webdesign

Door de opkomst van smartphones en tablets is het internet steeds meer mobiel toegankelijk geworden. Responsive webdesign is daardoor een must. isGraphix ontwerpt altijd websites die optimaal functioneren op kleinere schermen.

Onze websites passen zich automatisch aan de schermgrootte van de gebruiker aan. Daardoor is uw website altijd goed leesbaar en overzichtelijk op kleinere schermen. Bij isGraphix bent u zeker van een gebruiksvriendelijke mobiele website.

Webdesign en development van isGraphix

Webdesign isGraphix

Website met CMS

Een Content Management Systeem (CMS) is een toepassing die het mogelijk maakt om met verschillende personen op een eenvoudige manier gegevens en documenten op internet te publiceren. Via uw browser logt u in op uw website en maakt eenvoudig wijzigingen.

isGraphix gaat daarin nog een stap verder. Door het gebruik van invoervelden kunt u zeer eenvoudig wijzigingen doorvoeren. U bepaalt zelf deze invoervelden. Zo kunt u zeer gemakkelijk referenties of nieuwe producten toevoegen met een paar muisclicks.

Het CMS is daarnaast ook nog uitbreidbaar met speciale wensen, denk bijvoorbeeld aan een online agenda of evenementenkalender.