Over isGraphix

isGraphix is een grafisch-/reclame bureau met een passie voor digitaal ontwerp en webdesign. We creëren de bedrijfsidentiteit die u wilt uitstralen naar uw klanten. Het grote voordeel is dat we totaalprojecten kunnen uitvoeren, zo heeft u maar één adres nodig voor uw complete visuele communicatie.

Ons Team

Klein in aantal, groots in design. Onze kleinschaligheid zien wij als een pré die zorgt voor rechtstreekse en vooral persoonlijke communicatie. Wij zijn een creatief team dat zorgt voor een efficiënte aanpak met directe kostenbesparing voor u als klant.

Onze Visie

Wij vinden het belangrijk dat u als klant centraal staat. Een goede service met een persoonlijke aanpak staat hierbij voorop. We gaan altijd op zoek naar de meerwaardes binnen een project zodat u aan het einde van de rit volledig tevreden bent.

Onze Prijzen

Door onze kennis in de sector en het aanbieden van ontwerp én product als totaalconcept, kunnen we de prijzen scherp houden. Wij zijn ervan overtuigd dat wij binnen elk budget een geschikte oplossing kunnen vinden.