Pakketten voor startende ondernemers

Laat ons zorgen voor uw visuele communicatie, zodat u zich kunt richten op uw succesvolle start...

startende ondernemers

Startende ondernemers, bekijk onze pakketten.

Voor startende ondernemers is het belangrijk om gezien te worden. Bekendheid creëren is een must om uw klantenkring uit te bouwen. Hierbij mag een duidelijke bedrijfsidentiteit niet ontbreken. We bieden daarom 2 starters-pakketten aan tegen extra voordelig tarief. Naast startende ondernemers zijn deze pakketten ook interessant voor ervaren ondernemers die hun visuele communicatie willen verbeteren. Pakketsamenstelling is aanpasbaar.

Pakket 1: Logo ontwerp, visitekaartjes en belettering.

Als startende ondernemer is een logo de basis voor uw huisstijl en bedrijfspresentatie. Het is het belangrijkste onderdeel voor de visualisatie van uw bedrijfsidentiteit. Een logo moet aansluiten bij uw bedrijfsvisie. Voordat we beginnen met het ontwerp vragen we u daarom een checklist in te vullen zodat we een beter beeld hebben van uw wensen. Daarna krijgt u een concept versie van uw logo. Op het gekozen ontwerp kan nog een aanpassing worden gedaan.

Een visitekaartje omvat al de noodzakelijke gegevens om met u en uw bedrijf in contact te komen. Een visitekaartje draagt veel bij aan de eerste indruk die een potentiële klant van uw onderneming krijgt. Wij zorgen daarom dat uw business card van goede kwaliteit is. Al onze visitekaartjes worden full colour offset gedrukt aan beide zijden. Standaard gebruiken we 300gr/m2 artpaper, beide zijden worden voorzien van matte dispersielak ter bescherming van het drukwerk. U krijgt van ons een concept-ontwerp met de mogelijkheid om één verandering door te voeren.

Om uw basis bedrijfsidentiteit compleet te maken zorgen wij voor een autobelettering op de achterruit van uw bedrijfsvoertuig. Voertuigen zijn uiterst geschikt voor startende ondernemers om regionaal reclame te maken. De belettering in dit pakket bestaat uit 1 ontwerp op basis van maximaal drie kleuren inclusief de plaatsing op de achterruit. Wij gebruiken voor de belettering de hoogwaardige 3M scotchcal gegoten folie. Deze 3M folie heeft een duurzaamheid van 10 jaar.

Pakket 1€ 549

 • Logo
  (ontwerp)
 • belettering
  (basis, 1 voertuig)
 • 500
  Visitekaartjes
  (ontwerp én drukwerk)
Startende ondernemers pakkettenBeletteringVisitekaartjes

 

Pakket 2: Inhoud Pakket 1 + briefpapier en website

Naast het logo, de belettering en visitekaartjes uit pakket 1, bestaat pakket 2 extra uit voorgedrukt brief/ factuurpapier. Dit zorgt voor een professionele uitstraling en is de juiste aanvulling op uw bedrijfsidentiteit.

Voor het brief/factuurpapier ontvangt u een concept met de mogelijkheid om één verandering door te voeren. Het definitieve ontwerp wordt daarna druk-klaar gemaakt en offset fullcolour enkelzijdig gedrukt in een oplage van 1000 vel A4, 90gr/m2 laserprinter geschikt.

De website is een aanvulling op uw huisstijl en zal in bijpassende stijl worden ontworpen. De website in dit pakket bestaat uit het ontwerp van een responsive website (zonder CMS) bestaande uit 4 pagina’s: Denk bijvoorbeeld aan een “Homepage”, “Over-ons”-pagina, “product/diensten”-pagina en “contact”-pagina. De website is volledig responsive wat betekent dat deze ook op een laptop, tablet of smartphone goed weergegeven wordt. Bekijk meer details op onze webdesign-pagina of bekijk onze transparante webdesign prijzen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Startende ondernemers pakkettenBeletteringVisitekaartjesBriefpapierWebsite

Pakket 2€ 1089

 • Logo
  (ontwerp)
 • belettering
  (basis, 1 voertuig)
 • 500
  Visitekaartjes
  (ontwerp én drukwerk)
 • 1000
  Brief-/facturatiepapier
  (ontwerp én drukwerk)
 • Website
  (ontwerp)