Totaalproject Wondzorgcentrum

Totaalproject wondzorgcentrum

Totaalproject voor “Wondzorgcentrum”. Een volledig nieuw concept in België.
Met vijf wondzorgcentra in België biedt Wondzorgcentrum hoogstaande specialistische wondzorg. De website toont de aanpak van de specialisten en maakt het mogelijk om online een afspraak te boeken.

Responsive webdesign, webdevelopment, logo ontwerp, huisstijl ontwerp, trifold folder ontwerp, presentatie-map ontwerp, drukwerk, autobelettering, muurstickers
www.wondzorgcentrum.be

Responsive webdesign Wondzorgcentrum

Het responsive design werd gemaakt op basis van het “isGraphix-framework”, een eigen ontwikkeld systeem. Als de site op een kleiner apparaat zoals tablet of smartphone bekeken wordt, past de website-layout zich automatisch aan.

Responsive webdesign zorgt voor een optimale online beleving, van desktop tot smartphone.

Responsive webdesign
Beweeg de slider van links naar rechts

Van Wireframe naar ontwerp

Wireframes gebruiken we als visueel hulpmiddel bij het ontwikkelen van een website of webapplicatie. Ze kunnen gezien worden als de bouwtekening voor uw website.

De onderdelen die op de website aanwezig zullen- of moeten zijn, worden op die manier overzichtelijk weergegeven.

In de wireframes worden zaken als navigatie, indeling en opbouw vastgelegd, zonder gebruik te maken van een grafisch ontwerp. Het grote voordeel is dat alleen op de inhoud gefocust wordt en niet op het grafische aspect.

Implementatie van afspraak-module

Er werd een afspraak-module geïmplementeerd om direct online een afspraak te maken. De werktijden kunnen per vestiging worden aangegeven.

afspraak-module-wondzorg
afspraak-module
17 januari 2015 / Categorie: Totaalproject